Yer imleri

Kamyon-transformatör

Oyunu Trucksformers

Kamyon-transformatör

Trucksformers

Bununla birlikte, bu yüzden, tek başına oluşturmak için engel değildir tanıyan yok sana belli değil, büyük bir bilgin vardır! Senin son çocuk tüm arazi aracı, son teknoloji ile donatılmış modern bir hale gelmiştir. Sizin kamyon trafo sağ ve bilge yönetiminde birçok şeyi yapabilen, böylece kendi karar verdik yere test - iyi, güvenmemek bir mucize cihaz başkasına olduğunu! Henüz önümüzdeki yıllarda da hafızada kalır inanılmaz bir yolculuk olacak!
Biz büyük tekerlekli kamyon gördüm? Bu oyun parkurları Trucksformers üstesinden gelmek zorunda olacak, bu açık. Evet, her şeyden önce, o bir hava yastığı veya tekerlekler üzerinde büyük bir testere bir arabaya dönüşümü mümkün olan, bu özellikler yolda herhangi bir engel aşmak için yardımcı olur. Trafik kontrol klavyede ok, ve anahtarlar 1, 2, 3 dönüşüm.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more