Yer imleri

Ardillas Vs Zombies

Oyunu Squirrels vs Zombies

Ardillas Vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Oyun Ardillas Vs Zombies biz uzayın derinliklerinde seninle gelirim. Bir gezegen makul bir tohum protein var yaşıyor var. Yüzyıllar boyunca, onlar, tarımla uğraşan çeşitli bilimler çalışıldı - yaptığımız gibi kısa yaşadı. Bilim adamlarından biri gübre ve kimyasallar ile berbat bir şey geliştirmeye deneyler yaptılar olarak. Test alan uçakta püskürtülür yanlışlıkla mezarlık üzerinde uçtu ve ilaç mezarlıkta oldu ve onun yüzünden öldü hayat buluyor ve zombi dönüştü. Şimdi amacı ile protein yerleşim yerlerinden biri hareketli canavarlar bu horde haritasını silip için. Eğer kabilenin ordusunun subaylarından biri vardır, ve şimdi yerleşim savunmasını organize etmek gerekir. Sizin askerler ateş canavarları öldürmek için edebiliyoruz özel fındık, cephanelik komisyon. Şimdi iş ateşin senin sektörünü almak ve düşman eteklerinde hala yok gereken bir zombi aşağıdaki şekilde defansif mangaları koymaktır. Cinayet için puan verilecektir. Ayrıca onlar size para vereyim sahada görünen yıldızlara tıklayın. Onlara yeni askerler kiralayabilirsiniz yanı sıra yeni savunma yapıları keşfetmek için. Her seviye ile düşman sayısı artacak ve canavarlar çeşitlidir. Size bu yüzden savunma sorumlu memur hamle ile gelmek zorunda olacak gibi. Bu Talan stratejist ve zeka geliştirecek
Oyun Ardillas Vs Zombies çok serin bir oyun yanı sıra, funky grafik ve müzik. En sevdiğiniz cihazlarda herhangi indirmek ve sadece eğlenceli vakit geçirmek için. Ayrıca, oynamak ve internette yapabilirsiniz. Diğer ilerleme görmek istiyorsanız o zaman sadece Kayıt gidin. Bu size diğer oyuncuların başarısı bakmak ve onların göstermek için bir fırsat verecektir. Oyun ve eğlence zevk.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more