Yer imleri

Zombi Hoşgeldiniz

Oyunu Welcome To Zombie

Zombi Hoşgeldiniz

Welcome To Zombie

Sanal expanses sadece çok fazla zombiler vardır, onlar bunların sayısı artar buralarda her zaman asılı ve ne zaman edilir, Zombie için bizim oyun Hoşgeldiniz gibi, cesur bir kahraman vardır. Birkaç yüz yeşil yaratıkları yok tüm kireç işe yaramaz izin zamanı, ama önemli bir kısmı hala başarılı olduğunu. Adam makinenin içine iki eliyle yakaladı ve kalabalık hortlaklar karşılamaya gitti. Çürüyen etten parçaları ile kokuşmuş zombiler ordu yeşil önce yalnız bırakmayın. Oyunun arsa alçakgönüllü - ölü sürgün kahraman yönünde hareket, taze et ve yemek için istekli kokusu kokuyordu. Canavarlar onları her taraftan yaratık iterek, gerek yok bu kadar istihbarat karakterini çevreleyen izin vermeyin, çoktur, ve bugüne kadar yeni yetişmeye sonra. Kulaktan kulağa hızla haber yaymak ve zombi ordularını sürekli geliyorlar. Zombie için oyun hoş geldiniz - korku unsurları ile dinamik bir atıcı, zombi sayısı gönüllü onlarla başa çıkmak için karar bir panik kimse içine atılmak, ama yapamadı. Kötü tvaryuga kusnёt boyun veya elle, onları yakından izin vermezsen gibi acımasız canavar haline ciddi bir risk bazen adım ya da atlama, daha rahat bir pozisyon almak ve oradan ateş öder vardır. Karakteri birkaç paraları toplamak eğer, kullanmak geliştirmek ve mücadele becerileri ve silah geliştirmek için gerçek bir fırsat vardır ve bunların sayısı öldürüldü zombi sayısına bağlıdır. Zombie için oyun hoş geldiniz yönetimi için bir araç olarak
PC ya da dizüstü bilgisayarda oynamak durumunda, farenizi kullanın. Bir akıllı telefon ama hala dokunmatik cihaz ile oynarken, parmağınızı kullanın ve oynarken cihazı döndürün. IPhone, iPad, Android veya Windows Phone: oynamak için gidiyoruz ne cihaz olursa olsun oyun için. Oyun ve zombi virüsü ve tüm oyun karakterleri dünyayı rahatlatmak için mükemmel mutlu çoğalır her yerde son derece size minnettarız.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more