Yer imleri

Ahmak

Oyunu Wolly

Ahmak

Wolly

Robotlar - yapay canlı organizmaların anımsatan yapısı ne mekanik yaratıklar, oluşturulur. Modern dünyamızda, bunların kullanımı çok çeşitlidir. Diğerleri uzay teknolojilerinde kullanılan Bazıları, tıpta bazı uygulamaları bulduk çeşitli otomatik süreçler sorumludur. Bugün oyuna Wolly size tanıtmak istiyorum. o zaman onun bebeklik robot yapısı gün içinde size hızlı ileri biz de. Bilim adamlarından biri operatörün kontrolü altındaki herhangi bir eylemi gerçekleştirmek mümkün bir robot ile geldi ve bu modeli Wally çağırdı. Bugün özel bir test zeminde, onun yeteneklerini test etmek olacaktır. Biz böylece toprağa dips ve şeklinde çeşitli tuzaklar ile onlara yer alan görünür yerlerde olacaktır ekranda önümüzde var. Biz kutuları göreceğiniz gibi bu bu hataları geçersiz kılabilir. Senin görevin bir yeşil bayrak ile işaretlenmiş ekrandaki bir noktaya robot tutmaktır. bilgisayar klavyesi üzerinde ok tuşları ile biz bizim robotun hareketini yönetmek veya cihazın ekranında oklara dokunun. Senin görevin toprağa tüm boşlukları kapatmak için kutuları itiyor. Ancak o zaman bizim kahraman yüzeyinde seyahat ve set değeri ulaşacaktır. Ile karmaşıklık her yeni seviyede, sadece artacak ve tuzakları sayısı daha fazla olacak. Yani onların bakımını göstermek gerekir ve bu bulmacayı çözecek
Wolly oyunu oldukça ilginç ve kategori bulmaca oyunları aittir. Çocukların mantıklı düşünme geliştirmek üzere tasarlanmış, ve tabii ki bakım edilir. Web sitemizde wolly Açılış zihninizi test etmek ve bu bulmacayı çözmek için mümkün olduğunca çabuk denemek mümkün olacak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more