Yer imleri

Taş Devri Araba Macerası

Oyunu Stone Age Car Adventure

Taş Devri Araba Macerası

Stone Age Car Adventure

Bugün, sizinle buluşacağız oyunu Taş Devri Araba Macera bizim küçük aile Çakmaktaşlar ile bir favori. biz hatırlamak onlar Taş Devri yaşayan ve onların yaşam sürekli bir macera. Ailenin reisi bir araba ile gelip karar olarak. Geceleri başını racked ve nihayet dünyanın ilk araba icat etti. Şimdi sözde test sürücüyü yeni bir araba eyer, test edilmesi gerekmektedir. Biz bunun içinde aktif rol almak için gidiyoruz. Bize toprağa tuzaklar, engeller, başarısızlığın her türlü dolu ve atlar bir yoldur önce. Her şeyi karmaşık hale ve oyunda bize yardımcı olmak ister olacaktır. Bizim kahraman belirli bir hızda araç overclock olacaktır. Tüm tuzakları sadece üzerinden atlamak gerekiyor. yakın onlara makinenin bir kez sadece ekranda tıklayın ve bizim kahraman sıçrama yapmak ve bir engel üzerinden uçmak. Yolda, size oyun puan verecek dev elmas toplamak. Sadece yaşam standardını artırmaya yardımcı olacak ya da arabanızı tamir için farklı ikramiye toplamak
Oyunu Taş Devri Araba Macera oldukça ilginç ve iyi çizilmiş grafik. Taş Devri Araba Macera eğlenceli aile Çakmaktaşlar başının heyecanlı maceralar katılan zaman geçireceksiniz açılması.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more