Yer imleri

Kartopu savaşı

Oyunu Snowball Fight

Kartopu savaşı

Snowball Fight

Kış - tüm arazi kabarık kar ve güzel kaplı yıl harika ve güzel bir zaman. kartopu oynarken, bir kızak üzerinde kayak sürme kardan adam tutunarak, ve tabii ise çocukların çoğu eğlenin. Muhtemelen tüm kartopu Kış Oyunları en ünlü ve popüler. Tüm bunlardan sonra, onlara çocuk ve yetişkinler hem oynayabilirsiniz. Ve bugün kartopu savaşı oyununda bu zorlu ve heyecan verici kış oyunda çocukların oyun ile birlikteyiz. Ekranda karşımızda sıradan bir şehir bahçesinde görülebilir. Somewhere çitler ağaç veya diğer nesnelerin arkasına rakiplerinizi saklanıyor. Ekranın dikkatlice bakmak ve en kısa sürede onlardan biri olarak işler onu görünce dışarı pop ve çocuk üzerine tıklayın koymak gerekir. Böylece, amacı ve bir düşman bir kartopu atın. Doğru şekilde yapılırsa, o zaman çocukta bir kartopu olsun ve bize puan verecek. Biz sreagiruem yoksa, kar bize düşecek ve hayatımızın belirli sayıda kaldıracaktır. Eğer işinizi tüm kartopu vurmak olduğunu fark ve sonra bir sonraki seviyeye gitmek Do
Oyun kartopu savaşı oldukça ilginç ve heyecan verici. biz kar çocuklarla oynayarak boş zamanlarını geçirmek kartopu savaşı eğlenceli açılması.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more