Yer imleri

Benim macera kitabım

Oyunu My Adventure Book

Benim macera kitabım

My Adventure Book

Bize dokunma lider oyun geliştiricileri birinden yeni bir heyecan verici oyunu Benim Macera Kitabı önce. Bu güzel genç adam, Jack size tanıtmak. Çocukluğundan beri o onun parlak zihin heyecanlı macera, büyü ve karmaşık hikayeler bir dünyada onu dalmış kitap okumak ekledi. O uyanınca Sonra bir gün, bizim kahraman, bilinmeyen bir evde buldu. Olarak burada kendini buldu ve neler oluyor? Gözleri masanın üzerine düştü ve orada o bir not bulundu. Dünyalar kitaplardan birine taşıyan eğlenmek için sihirbazlar biri olan ve şimdi o bizim karakterin belirli bir şekilde yapılması gerekecektir ev almak istiyorum ve bu mage bulmak için söylenmiştir. Bizim kahraman şaşırmış ve yolda başlatılmadı. Şimdi sen ve ben ona yardım etmek zorunda. Hiçbir şey çok basit, çünkü tüm yol gitmek, biz, gizemler ve bulmacalar bir sürü çözmek gerekiyor. Oyunun kontrolü oldukça basit ve fare ile gerçekleşir. İhtiyacınız olan öğeleri gizleyebilirsiniz altlarından, çünkü görmek için nesneler tıklayın. Böyle bulursanız cebinize size alır. Bunları kullanmak için nasıl düşünmek ve bunu bulursanız, sadece sürükle ve neye ihtiyacınız damla
Oyun My Macera Kitap çok ilginç bir hikaye, güzel grafikler ve özgün müzik vardır. Bütün bu müzmin oyuncu fan bulmacalar ve bulmaca çözmek değil kayıtsız bırakmaz. Nitekim, ilk etapta My Macera Kitap zeka ve mantıksal düşünme gelişimi amaçlanıyor. Hızlı tablet, telefon ya da bilgisayar üzerinde salıncak ve oyun keyfini çıkarın. Internet üzerinde siteden doğrudan oynamak da mümkün. Eğer, diğer oyunculara başarılarını göstermek istiyorsanız, sadece kayıt veya sosyal ağlar birinden aynı hesapla oturum gidin. Sonra tüm başarılar ve başarıları profilinizde görünecektir, ve onlarla birlikte tüm diğerleri sunulacak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more