Yer imleri

Tanki Online

Oyunu Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online ateş gibi oyuncular için bir başka heyecan verici üç boyutlu bir deneyimdir. Oyunu geri 1990 oyun konsolu züppe vardı klasik Tank Savaşı, sürümüne oluşturuldu. Onlar bütün güzelliği ve oynanış vurdu, ama bugün çok oyunculu modunda çarşı üç boyutlu versiyonu oynamak mümkün olacak.
Oyunun başında kayıt ve nasıl rakiplerini geliştirmek ve kazanmak için nasıl, senin tank çalıştırmak için size küçük bir eğitim yoluyla gitmek gerekir. Eğitimden sonra size daha da geliştirilmesi için bir kaç ikramiye almak mümkün olacaktır.
Eğer katılmak herhangi bir savaşta görülebilir uygulamaların listesini açmak için savaş, başlamadan önce. Çok dikkatli izleyin ve bir acemi iseniz, ciddi kavgalar içine girmemesine. Uygun bir liste bulunamadı ise de, kendi savaş organize edebilirsiniz. Tanki Online Oyunun ana eylem, o zaman mevcut olanları yükseltme, ekipman yeni tip satın alabilirsiniz bir garaj vardır. Iyileştirme tırtıllar kendilerine silah varil ve mühimmat için, hemen hemen tüm savaş makinesinin içerir. Onlar geliştirme konusunda size yardımcı olacaktır günlük ikramiye, fazla ödül ve yedek parça konusunda vurmayın.
Her savaş farklı koşullarda seçebilir veya kendiniz oluşturun hangi modun bağlı kazanmak için. Tüm düşmanları yok etmek gerekli olduğu durumlarda, bir yerde bir takım olarak oynayarak kendi veritabanını tutmak, ama bir yerde ve düşman bayrağı yakalamak için. Oyun belirli bir zamanda tank artırabilirsiniz seçerek, kaynakların geniş bir yelpazede Haritayı ama düşmanları da ikramiye farkında olduğunu unutmayın, bu yüzden dikkatli olun.
Kurlar da çeşitlidir, bunu yapmak ve satın almak için nasıl olabilir. Ayrı satılır kristaller, için, daha güçlü silahlar satın almak ve mücadele birimlerinin modernizasyonu hızlandırabilir.
Hareket ve ateş için yalnızca birkaç tuşa yönetmek Online tanklar kolay bir özellik taret üzerinde silah açabilirsiniz var. Düşmanlarınızı yenmek ve ligde girmeyi vermek yeni avantajlar kilidini ve kendi klan yaratacak deneyim kazanmak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more