Yer imleri
Spor Oyunları

Spor Oyunları

spor hayranları ve ücretsiz çevrimiçi spor oyun oynamak, bu kategori inanılmaz keyfi olsun. Sadece sanal dünyada yaz aylarında binmek kayak ve kış aylarında su voleybol oynamak. Avrupa futbolunun yanı sıra, biz mutlaka küçük ve büyük, beyzbol çalınabilir penguenler ve şişe bowling salonu yıkmak Amerikalı tenis var. Sen bob binmek ve tünellerin üç boyutlu görüntü keyfini çekim yarışmalar düzenlemek, halkada bir araya gelip karate Jackie Chan kazanmak için Amerikan başkanını nakavt, makinelerde sürebilirsin.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Kategori Oyunlar Spor Oyunları :

Online en ilginç spor oyunları oynayın!

Spor Oyunları Spor Oyunları

Şimdi, herhangi bir spor çevrimiçi ilgili. Yaz aylarında rahatlıkla kayak ve kış oynamak plaj voleybolu gitmek. Herkes rekabet her türlü bir usta olmak ve hatta rakibin rekorunu yenebilir. Tüm Olimpiyat olaylar her zaman mevcuttur ve sporcular bilgisayar karakterleri, çizgi roman, TV şovları, karikatürler ve ünlü kahramanları bilinmektedir. Spor mini oyunlar basın ve biceps pompalamak, ama reaksiyonu ottochat yardımcı olmaz edelim ve gerçek bir spor kariyerinin başlaması için mükemmel bir hazırlıktır. Burada ayrıca her yöne deneyim ve ciddi olarak meşgul edecek bir spor seçebilirsiniz. Simülatörleri mevcut kurallar aynıdır ve bu da bir artı. Ama sadece böyle bir ceza olarak tek tek öğeleri, çalışma dışarı konsantre olabilirsiniz.

Run, atlama, atma, ateş!

Biz spor oyunları tüm alanlarını haritalanmış ve onlar da belirlenmiş olabilir:

  • Kış ve yaz
  • de
  • Doğruluk
  • Beceri
  • Top ile
  • Akıllı

Spor Oyunları Spor Oyunları En popüler çevrimiçi bu spor oyunu Futbol. O yorumların çeşitli öğretir. Bu botlar tüm gerçek kurallar bir takıma karşı birlikte ya da tek başına oynayabilir klasik bir simülatör olduğunu; karakterleri kovalamak ve bir beden ve bacaklar olmadan kafasını kullanarak c topu yendi futbol, ​​başkanları arasında; ceza veya kaleci – futbol öğeleri olarak. Onun tanınmış oyuncuların, Smeshariki, deniz yaşamı ile SpongeBob, Scooby Doo, Mickey Mouse ve diğerleri oynamak. Basketbol, ​​voleybol, beyzbol, tenis, futbol:
Ayrıntılı spor top oyunları az popüler alanları sunuyoruz. Burada kahramanlar da farklı ve modern gibi görünen ya da Taş Devri'ne kadar farklı dönemlerde sizi sürebilir, egzersiz sırasında onlarla konuşmak için eğlenceli olacak.
tarifi akıllı satranç, bilardo ve kart oyunu köprü, gitmek, taslaklar dahil İçin Renju – Noughts ve haçlar analog. Fiziksel zihinsel strese tercihi vererek, biz eğlenceli seçenekler var bulacaksınız, ama aktif alanları ile bunları alternatif için en iyisidir. Biz de bu yarışta, sen spor yarış oynamaya davet ediyoruz. Bu nerede genişlik ve adrenalin! Herhangi bir tasarım araçlar bisiklet, scooter, ATV, tekneler, hatta uzay ile kamyon, otomobil, otobüs, traktör, motosiklet çeşitli mevcuttur. Sürücü her yerde olabilir: halka yolda, şehrin doğal koşullar ve engeller ile kırsal yolları olan alanlarda. Eğer uzaya getirecek olursa, jet motorları yıldız bir şerit dönüştü o kadar hızlı roket patlatmak olacaktır. Gerçek rekabet gerçekleşir orası! Eğer atları seviyorum Ve eğer, ırklar gidin.
Kış yeni eğlence sunuyor, ve şimdi fasulye slayt ve biatlon yer almak için, bir top dışarı onları vurarak, kartopu savaşı ile düzenlemek için, kesim paten buz alanı ve hokey oynamak, yamaçlarda kayak yapabilirsiniz.

sanal spor avantajları

Spor, bu konuda hiçbir şüphe geliştirir. Tepkiniz iyi olacak onu ile daha odaklanmış sağlıklı ve aktif olacak. Koç disipline gerektiriyorsa Ama eğer, video oyunları, dinlenmek ve kurallara aykırı gitmek için gelemez. Peki, bu komik değil topları penguenler kullandığı Bigfoot yönetmek değil mi? Claus kar motosikleti binmiş bir dede, Bob yarışı kazanmak için çalışıyor salyangoz, Scooby Doo stadyum hayaletler kaçar, sahilde voleybol oynuyor Simpsons ve diğer karakterler gerisinde değil.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more