Yer imleri

Çelik yaşı

Oyunu Age of Steel

Çelik yaşı

Age of Steel

Bizden önce duyusal oyunlar geliştirir şirketlerinden biri Steel yeni bir heyecan verici bir oyun çağdır. Bugün, yazarlar bir nükleer savaş yaşamıştır bir dünyada sizi içine çekecek. Şimdi, dünya kaynak bakiyeleri için mücadeleye önderlik büyük şirketler tarafından yönetiliyor. Her biri kendi özel ordusunu vardır ve onlar bütün savaş yapmak. Birimlerinden birinin bir komutan gibi rakipleri saldırılara karşı mayın korumak gerekir. Eğer silah çeşitli üreten küçük bir bitki var mı. Senin görevin bir savunma hattı oluşturmak ve ilerleyen düşman yok etmektir. Saldırganların ilk dalga tutacak şekilde silahı Açığa. Düşman araçların imhası için oyun puan verilecektir. Bunlar için mevcut silahların onarım yapmak mümkün olacak, ve en önemlisi, geliştirmek ve bir yenisini üretmek. Sol üst köşede puan ölçeği ve tabanının gücünü göreceksiniz. Aşağıda silah seçimi ve hangi seviyede yapmak olduğunu. Dikkatle kaynaklarını bekliyoruz. En kısa sürede düşman ordusu sizin kale içine kıracak olarak, kaybedersiniz unutmayın. Bu oyun yetenek askeri lideri ve stratejist göstermesine olanak sağlar. Ve biz zaman eğlenceli geçirmek ve bu heyecan verici savaşı kazanacak eminiz
Çelik Oyun Age kimse kayıtsız bırakmayacak büyüleyici bir oyun vardır. Gri, güzel ses ve atmosfer tonlarında oldukça ilginç grafik size düşmanlıkların güç verecektir. Onun tablet oyun indir cep telefonu veya bilgisayar ve eğlenin. Internet üzerinde doğrudan online oynamak da mümkün. Üye Ol ya da sosyal ağların hesabınızı kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet edin, ya da sadece diğer oyuncular ile rekabet. Her oyuncu değerlendirmesi yer alabilmesi için eminiz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more