Yer imleri

Farm Days

Oyunu Farm Days

Farm Days

Farm Days

Oyun Çiftlik Günleri: ele geçirmek
Şehrin sakinleri bazen bir çiftlikte yaşamanın çok hoş olduğunu düşünüyor - hava her zaman harika, güneş parlıyor, hava temiz, yemek taze. Ancak bu, köyde bir turistseniz, güneşin doğuşundan batımına kadar çalışmak zorunda kalmamanız durumunda olur, böylece masada yemek olur. Yeryüzünde nasıl çalıştığını biraz anlamak için tarayıcı oyunu Farm Days yardımcı olur. Her şey bir miras bıraktığınız gerçeğiyle başladı - terk edilmiş bir çiftlik. Sahibinin haklarına girdikten sonra, arazinin kapsamını değerlendirmek için hemen yere geldiniz. Ama gördüklerinden hayal kırıklığı neydi - etrafındaki her şey uzun otlarla ve iki yalnız bina ile kaplandı - eviniz ve ahırınız, gözlerini kısarak ve kilo verdiniz. Önceki sahibin uzun bir süre hiçbir şey yapmadığı ve yıllar boyunca tam bir ıssızlık geldi gibi görünüyor. Neye hazır olduğunuzu ve şehir sakinlerinin de yetenekli ve çalışabildiğini göstermelisiniz. Farm Days oynamaya gelince, ilk önce sizinle buluşacak, eylemlerinizi yönlendirecek ve ödevler verecek asistanı dinlemek için ilham ve sabra ihtiyacınız olacak. Adı Masha - mahallede yaşayan canlı bir kız. Sizi karşıladığında, hemen ana şeye döndü - iş. Kendi çiftliğimizi geliştiriyoruz
Kız evinizin içinde ne kadar korkunç bir durum olduğunu gösterdi ve içinde yaşamak istiyorsanız, onarmanız gerekecek. Endişelenmeyin, bunu yapmak kolaydır - sadece binayı tıklamanız gerekir ve burada akıllı kırmızı çatılı ve etrafındaki küçük bir bahçeye sahip küçük bir beyaz konak. Sıradaki ahır - ana bina, çünkü ürünü içine koyup araçları tutuyorlar. Ayrıca büyük bir revizyona ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. Aynı şeyi onunla yapın ve sihirli bir şekilde çatıdaki delikler yamalı, duvarlar boyanır, kırık pencereler yenileriyle değiştirilir. Onarım sorunu çözüldüğünde, mahsulü büyütmeye başlarız. Büyümeniz gereken ilk şey buğday. Başlamak için bir kuyuya su çekin ve tahıllarla küçük bir alan dökün. Filizler yumurtadan çıkana, olgunlaşana kadar beklemeliyiz ve onları toplamak mümkün olacak. Ancak daha kısa bir yol var - iki para birimini ödemek ve buğday çok daha hızlı büyüyor. Her eylemi tamamlamak için nesneler üzerinde italik yazmanız gerekir:
• Kuyuya su topluyoruz
• Su arsaya tıklayın
• Mahsul olgunlaştığında, hasat etmek için tekrar tıklayın.
Gelecekte, Çiftlik Günleri oyunu oynamaya devam ederek, bir eylem gerektiğinde aynı şeyi yapıyoruz. Kazanmaya başla
Oyunun gelişim senaryosu ilginç ve isminizi girmek için, Farm Days kaydı size yardımcı olacak ya da sosyal bir sayfa üzerinden kayıt olacak. Mahsul hasat edildiğinde, tamir ettiğiniz ahıra düşer, yanında bir ilan panosu görürsünüz. Orada yeşil bir onay işareti belirir belirmez yeni bir görev geldi. İPlayer Çiftlik Günleri'nde, ürünlerden birini tedarik etmek için kazançlı bir fırsat sunulabilir ve kabul ederseniz, ciddi çalışmalar başlar. Artık resminizi hatırlamalı ve müşterileri hayal kırıklığına uğratmamaya çalışmalısınız. Yavaş yavaş, Çiftlik Günleri sizin için birçok ilginç fırsat açacaktır:
• Hayvan ve kümes hayvanları yetiştiriciliği
• Çeşitli bitkiler yetiştirmek
• İşletme kurmak
• Ürünleri mal haline getirme
• Market ve mağazalarda satış
Boş arazilere ulaşmış, gelişmekte olan ve varlıklı, her şeyi kontrol altında tutan deneyimli bir çiftçiye gideceksiniz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more