Yer imleri

Jelly Survival

Oyunu Jelly Survival

Jelly Survival

Jelly Survival

Oyunda Jelly Survival biz jöle damlacıkları yaşadığımız büyüleyici bir masal dünyasına alırsınız. Aralarında iki huzursuz ve neşeli kardeşi Todi ve Jim vardı. Onların merakı ve bastırılamaz susuzluk araştırma hep maceralar onları bastırıyor. Bugün, efsaneye göre, hayatlarının insanlar ilginç bir çok şey biliyorum yaşlı uzak vadi, ziyaret etmeye karar verdi. Sen ve ben bu macerada onlara katılmak. Bizden önce bu tuzakları ve çeşitli engeller ile doludur, kahramanlarımız çalıştırmak hangi aracılığıyla bir yolu var. Onlar içine düşmemesi ve ölmedi ki sen ve ben bizim karakterleri harcamak gerekir. Yolda size yolda bizim kahraman için yararlı olabilir çeşitli araçlar satın almak için bir fırsat verecektir altınları toplamak. Her seviye ile tuzakların sayısı artacak ve bunları önlemek için maharet güzellikleri göstermek zorunda olacak. kahramanlarımız kontrol klavyesi ve fare ile kontrol edilebilir
Birlikte güzel grafikler ile gerginlik oyuncular tutar ve onlara iyi bir ruh verir oyunu Jelly Survival oldukça komik senaryo. O HTML5 teknolojisine dayalı geliştirilen ve dokunmatik cihazlar üzerinde daha fazla tasarlanmıştır. Cihazınızda Jelly Survival indirin ve oyunun en sevdiğiniz anları tadını çıkarın. Ayrıca onların arkadaşları katılmak ya da diğer oyuncular arasındaki rekabeti tutmak için davet edebilirsiniz. Ama bunun için daha sonra tüm ilerleme profil çalar görünecektir, asgari kayıt geçmesi gerekiyor.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more