Yer imleri

Mutfak Kaytarmak

Oyunu Kitchen Slacking

Mutfak Kaytarmak

Kitchen Slacking

Bizden önce dokunmatik ekranlı cihazlar için oyunlar üretiminde uzmanlaşmış şirket Mutfak Slacking Softgames, yeni bir heyecan verici bir oyun. İçinde bir genç kız, Sarah hakkında bilgi almak gerekir. Çocukluğundan beri, o lezzetli yemekler çeşitli hazırlanması ile annemi yardımcı mutfakta müdahalesi sevdim. Büyüdükçe, birkaç yıl içinde parlak bitmiş Gıda Enstitüsü, kabul edildi. Bundan hemen sonra o şehrin kafelerden birinde bir iş var. Bugün, iş yerinde ilk vardiya, en ona müşteri siparişleri ile zekice baş yardımcı olalım. Ekranda bir tabak sipariş konuk, biz sağ panel seçmek için ve yemek başlatmak için bkz. Zamanla şef yerleri belli bir tarihte size gelip bunu doğru yapıyoruz olmadığını kontrol edin ve unutmayın. her hangi yemeğin hazırlanması için tanımlandığı gibidir. Patronun mutsuz olacaksa, en kötü senaryoda, işinizi kaybedebilirsiniz. Her seviye ile siparişlerin sayısı artacak, senin görevin her şeyi yapmaya olduğunu unutmayın
Günümüzde yaygın olarak kullanılan HTML5 yeni platformda yazılı Mutfak Slacking oyunu. Bu nedenle, sadece ama aynı zamanda çok yaygın bugün dokunmatik cihazlarda yerel bilgisayar ve bir dizüstü bilgisayarda oynamak değil oyun keyfini mümkün olacak. Güzel takip grafikler, mükemmel müzik ve ilginç arsa kayıtsız değil bir oyuncu bırakmayacak. Sonuçta, bu oyun her yaş için tasarlanmıştır ve çocuklar yetişkinlere de sadece hitap edecek. Daha hızlı şef onun başyapıtlarından oluşturur sihirli büyülü dünyasına, en sevdiğiniz cihaz ve dalış Mutfak Slacking indirin. Ayrıca, sadece internette oyun oynayabilirsiniz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more