Yer imleri

küçük Simya

Oyunu Little Alchemy

küçük Simya

Little Alchemy

Antik çağda yeni maddeler ve nesneler elde etmek için izin çeşitli unsurları bağlayabilirsiniz simyacıları yaşadı. Ve eski simyacılar uzun sakallı yaşlı erkekler vardı. Bu eğitim uzun zamandır bütün hayatını yaptı çünkü ve şaşılacak, ve onlar bu büyüleyici bilimin tüm sırlarını bilmek olamazdı. önünüzde gerçek büyü yapabilir Küçük Simyacı, oyun, çünkü senin, benim genç arkadaşım hakkında söylenemez. Eğer yeni öğeler oluşturmak için olanak sağlayan, burada çeşitli öğeleri bağlayacak. Ve tüm bu bir el vardı sonra mutlaka dönüşecek boş dünyada, olacak yoktur. ateş, su, hava ve yeryüzü: Başlangıçta, 4 unsurları olacaktır. birbirini gebe bir arada kullanarak bağlanmak için bunları başlayın. Yavaş yavaş, oyunu Küçük Simya size daha fazla ve daha yeni öğeler verecektir. Ve hepsi böylece nesneleri ve özellikleri kendi belirledi genişleterek tekrar bağlanmak mümkün olacak. Ve yavaş yavaş, şehirler, kasabalar, bulutlar, volkanlar, nehirler ve daha fazlası olacak bu dünyada. oynama oyunu Little Simyacı neredeyse sonsuz olabilir, çünkü her şey, sadece hayal gücünüzle sınırlıdır. tüm 560 farklı ürün ve özellikleri alabileceğiniz, satışa sunulacak. Küçük Simya oyunu oyun çok basit. Sadece oyun alanı sağ kol bölgesi seçilen öğelerin geçmesi gerekir. birbirlerine bunları atma. Onlar bağlayabilirsiniz, o zaman hemen onları ne çevirerek ve yeni nesnenin sahibi olacak. Yavaş yavaş, daha fazla ve daha karmaşık nesnelerini alabilirsiniz. Bu çok yakında çünkü çabaları yaşam destek için mümkün olacak bu dünya geliştirmek için izin verecektir. Bazı tarifler HTML5 online oyun:
Su su = deniz
Yangın kil tuğla =
Tuğla Tuğla = Tuğla Duvar. Bu, bu uygulamada potansiyelinin sadece küçük bir parçasıdır, ben bütün gizemli simya tarifleri çözmek mümkün olacak umut ve daha sonra bu dünyada hemen hemen her şey tabi gerçek simyager için iletebilirsiniz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more