Yer imleri

Throne Kingdom at War

Oyunu Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Hükümdarı, özellikle aniden, tahtlar ve taht savaşı başlarken, ruhunu Tanrı'ya vermek için hükümdara değer. Altın tacın parlaklığı, layık ve tamamen değersiz olanları cezbeder. Amarik krallıkta hükümdar öldü, sadece varisi değil, alıcıyı bile düşünmedi. Yıllarca hüküm sürdü ve aynı anda birkaç ülkeyi kontrol etti ve ölümünden sonra her şey parçalandı. Savaşta alternatif Ortaçağ Taht Krallığı hoş geldiniz. İniş efendisinin tahtta hak iddia etme hakkı vardır. Ancak uzun bir yol, düşman cesetleriyle döşenmiş hedefin başarılmasına ve tüm konuların yararı için yaratıcı çalışmaya yol açar. Kavgalar ve kavgalardan sonra, krallık harap durumda, geçmiş büyüklüğün canlanmasını ve güçlü ve güçlü bir imparatorluk inşa etmenin zamanı geldi. Binalar ve yapılar inşa etmeye başlayın, vatandaşların eğitimini en üst seviyeye çıkarın, Akademiyi inşa edin ve yeni fırsatlara erişmek için araştırmalar yapın. Orduyu yeni askerlerle genişletin ve yenileyin: mızrakçılar, şövalyeler, oklar, izciler, süvari. Onları eğitin ve savaş seviyesini sürekli artırın, para ve güçleri yedeklemeyin. Her şeyden önce, şehri korumayı düşünün, çünkü düşmanlar hatasız saldırmaya çalışacaktır. Kalenin emprenye edilmesine izin verin. Ancak, ebedi hiçbir şey yoktur ve nasıl güçlenir ve gelişirseniz gelişsin, daima daha güçlü biri vardır. Bu nedenle, Birliğe katılmayı veya kendi Siparişinizi oluşturmayı düşünmenin zamanı geldi. Komşularınızla işbirliği yaparak, ne kadar güçlü olursa olsun, herhangi bir düşmanla savaşabilirsiniz. Ama herkese tamamen güvenme. Stratejik düşünmek, adımlarınızın sonuçlarını dikkate alarak, döküntü eylemleri gerçekleştirmemek gerekir. Oyunda kullanıcının kişiliği Kahraman olacaktır. Rab'bin baş komutanı ve en yakın ortağıdır. Patronunuzu hayal kırıklığına uğratmayın, sürekli gelişin, yeni beceriler, güçlü silahlar kazanın. Orduyu kampanyalara yönlendiren Kahraman, onu güçlendirir ve zafer şansını önemli ölçüde artırır. Yavaş yavaş, güçlü ve neredeyse yenilmez olacaksınız, ancak bu yakında olmayacak. Ancak en yakın arkadaşlar arasında bir kuruş için satılan düşman casusları veya mürtedler olabileceğini unutmayın. Her zaman uyanık olun, kendinizi ve orduyu şaşırtmayın. Rab'bin umutlarını haklı çıkar ve istediği tahtını fethetmesine yardım et. Oyun özellikleri
• Harika grafikler. Tüm detaylar açıkça görülebilir, renkler doygun ve renk geçişleri diğer insanların birimleri ve dünya arasında ayrım yapmaya yardımcı olur. • İlgili özel efektlerle uyumlu ses tasarımı. • Oyuncak, aralarında Rusça'nın bulunduğu tüm önde gelen dillerde sunulmaktadır. • Oyun geliştirmek için ücretsiz bir fırsatla birlikte, ücretli içerik sağlanır. Bazı adımları daha hızlı geçmeye ve aziz hedefe doğru daha verimli hareket etmeye yardımcı olur. Zorlukları kendi başlarına aşmayı tercih edenler için, ayarlar rastgele satın alımları engelleme işlevini içerir. • Katılımcılar kendi Emirlerini oluşturabilir veya mevcut Emirlere katılabilir. • Diğer oyuncularla görevleri tamamlamalı, görevlere ve savaşlara katılmalısınız. Ne yapmalı
Oyun mobil cihazlar için oluşturulmuş olsa da, Throne Kingdom at War'ı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Her iki seçeneğin de olumlu yönleri vardır. Bilgisayarda oynarken, savaş alanında neler olduğunu tüm ihtişamıyla ve ayrıntılarıyla göreceksiniz. Ancak bir tablette veya telefonda oynarken, oyuncak her zaman yanınızda olacak ve bir sonraki yolculuğa her an katılmanıza izin verecektir. Etkinlikler sırasında her yönde yeni fırsatlar açılıyor:
• Kahraman Tesviye
• İnşaat
• Bölgelerin geliştirilmesi
• Madencilik ve mal üretimi
• Askeri beceri
• Arazilerinin genişlemesi
 
Oyun Throne Kingdom at War, iyi nişan almış atıcılar, iddialı kuşatma birlikleri, cesur mızrakçılar, özverili şövalyeler ve gözlemci izcilerden oluşan bir ordu kurmayı ve silahlandırmayı teklif ediyor. Her tür ordunun uygun üniformalara ihtiyacı vardır, ancak zafer şansını artırmak için periyodik olarak iyileştirilmelidir. Bu süreç, kaynakların çıkarılması, binaların inşası ve çeşitli öğelerin üretiminden kaynaklanan bir dizi eylem zincirine sahiptir. Olaylara ne kadar çok girerseniz, Throne Kingdom at War oyununda o kadar çok yenilik var. Yakında, düşmanların kendi başlarına saldırılarıyla baş edemez. Belli bir noktada, müttefiklerin desteği olmadan yapılamaz ve bu nedenle ittifaklara girer ve birlikte savaşa girerler. Oyuncular, deneyim üzerinde faydalı bir etkiye sahip olacak PvP ve PvE savaşlarına katılma şansına sahipler. Ateşkes zamanlarında, askerleri her dakika iyi durumda tutarak eğitin. Hükümdarının iyi ihtişamıyla şehre çekilen bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar da güçlenmeye yardımcı olacaktır. Onlar için bir Akademi inşa edin ve yararlı cihazlar, iksirler, malzemeler ve teknolojiler icat edecekler. Onların yardımıyla, ekonomi ve askeri becerilerde yeni zirvelere ulaşacaksınız, bu da Var'daki Tron Krallığı'nı daha ilginç hale getirecek. Buna ek olarak, güncellemeler düzenli olarak yayınlanır ve yeni çizim çizgileri eklenir.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more