Yer imleri

Woodoku

Oyunu Woodoku

Woodoku

Woodoku

Tüm farklı bulmacaları çözmeyi sevenler için, yeni bir oyun olan Woodoku online'ı sunuyoruz. Büyüleyici bir bulmacanın birçok seviyesinden geçmek zorunda kalacaksınız. Önünüzdeki ekranda, eşit sayıda hücreye bölünmüş bir oyun alanı olacak. Alanın altında, belirli bir şekle sahip bloklar da görünecektir. Her şeyi dikkatlice incelemeniz gerekecek. Fare veya parmağınızı kullanarak bloğu sürükleyin ve oyun alanındaki belirli bir yere yerleştirin. Tüm bloklara tek bir çizgi oluşturmak için ihtiyacınız olacak. Ardından, ekrandan kaybolacak ve bunun için puan alacaksınız.
Woodoku nasıl oynanır?
Oyunun kuralları Tetris'e çok benzer. Oyun alanındaki satırları doldurmanız gerekiyor. Dolu bir satır temizlenir ve puan alırsınız. Woodoku ve Tetris arasındaki temel fark - ahşap bloklar elle sürüklenip oyun alanına yerleştirilmelidir. Bu sayede nereye yerleştireceğiniz konusunda düşünme fırsatınız olur.
Woodoku'yu Game-Game'de çevrimiçi oyna.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more