Bir et yemeği yediğinizde, ne tür bir hayvandan türediğini pek düşünmez ve merak edersiniz. Genellikle ne olduğunu bilmek yeterlidir: domuz eti, sığır eti, dana eti veya tavuk. İskoçya'da Beef Jigsaw, sizi Highland adlı ilginç bir İskoç inek cinsiyle tanıştıracağız. Yirminci yüzyılın başında İskoçya'da yetiştirildi ve Kuzey Amerika ve Avustralya'ya ihraç edilmeye başlandı. Uzun tüylü ve dik boynuzlu inekler daha çok bizon gibidir. İklim koşullarına iddiasızdırlar, uzun kalın yünleri nedeniyle sıcak ahırlara ihtiyaç duymazlar. Hayvanlar da yiyecek konusunda seçici değildir ve diğer çiftlik hayvanlarının küçümsediği otları tüketirler. Sıcak yün, deri altı yağ elde etmemenize izin verir, bu nedenle Yayla eti diyet ve minimum miktarda kolesterol ile kabul edilir. Altı düzine parçadan oluşan bir bulmacayı bir araya getirirseniz, resimde böyle bir inek göreceksiniz.