Yer imleri

Teddy Bear Zombi Makineli Tüfek

Oyunu Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombi Makineli Tüfek

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Modern dünyada bu filmler, oyunlar ve diğer eğlence içeren zombi çok sayıda yarattı. Ve tabii ki herkesin kan vücutta kaynamaya başlar ve adrenalin miktarı artar hangi ölüleri, seviyor. Ve ben, yürüyüş ölü gibi umut çünkü oyun Teddy Bear Zombies Makinalı Tüfek çukur sadece onlarla. Eğer ayıların dünyasında kendinizi bulmak ve aynı ve zombi bu hayvanlar tarafından burada sunulacaktır. Bu ayılar büyük bir sayı, zombiler dünyanın çaresiz hayvanlara kırmaya ve kendi türünün bunları açmak için çalışacağız. Onlar öldü ateş, çünkü küçük bir barikat kuran, kendi engel çekinmeyen olan tek ayı buldu. Ama o asistan ihtiyacı vardı ve oyunda Zombie Bears olacağımı: bir makineli tüfek ateş. Size geçmiş kırmaya çalışıyoruz ölü kutuya ve açık ateş her gece kalkmak zorunda. onları yok etmek doğru yönde fare işaretçisi tıklayarak, görme taşımak gerekir. Bundan sonra düşman üstüne ateş açmak için boya basılı olmalıdır. sizin savunma hattı zombiler geçmiş kırmak için bir şans verecektir, çünkü kaçırmamaya çalışın. silahını yeniden için kartuşları kalmayacak deposunda hemen sonra görünen büyük dairenin üzerinde tıklamanız gerekir. daha hızlı yapabilirsiniz, daha hızlı acımasızca size yaklaşıyor, zombiler ateş devam
Her gece tabii ki daha güçlü ve daha hızlı hale gelecektir zombi bu gizemli dünya, yeni üyeler hazırlayacaktır. Ve deli saldırısından caydırmak amacıyla, sen yürütmek mühimmat deposu, uçan mermi gücünü ve hızını yükselterek, silah yükseltme fırsatına sahip olacak. Bu nedenle bu korkunç ölü ayılar giderek artan sayıda öldürme, her gece hayatta mümkün olacak. Sürece bu hayat var olabildiğince bir makineli tüfek ateş: Oyun Zombie Bears oyna. Başlangıçta, zombi savunma hattı geçmiş kıracak şekilde azalacağını, kalplerin 20 olacaktır. Bir zombi - Bir hayat. Bu nedenle, siz ve tüm karanlık geceleri geçmesi ve kimse sizi hariç hangi ile başa çıkmak için, tehdit dünyayı kurtarmak için, hareketli hedeflere ateş tüm becerilerini göstermek gerekir. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more