Yer imleri

Çocuk Tangram

Oyunu Kids Tangram

Çocuk Tangram

Kids Tangram

Bizden önce biz origami büyüleyici dünyasına dalmak, yeni bir heyecan verici bir oyun Çocuk Tangram olduğunu. Bu kağıttan yapılmış heykeller çeşitli yaratma sanatıdır. İlginç bir şey yaratmak için bunu kendiniz denemek ister misin? Çocuk Tangram oyun yoluyla bir şans var. Erken temas birkaç görüntü çeşitli hayvanlar veya diğer nesneleri tasvir önce oluşur. Bunlardan birini seçin ve dikkatli düşünün. Eğer üzerine tıklayın kez önünüzde görünür olacak parçalar ve sadece görüntüye çökerttiğini. İşiniz enkaz onu yeniden oluşturmaktır. Sürükle ve tüm resmi elde edene kadar bazı yerlerde onları bırakın. Bunun için puan verilecek, ve bir sonraki atama devam edebilirsiniz
Oyun Çocuk Tangram PC'de değil, aynı zamanda herhangi bir dokunmatik cihazda sadece oynayabilir, çünkü o bir avantaj sağlıyor HTML5 teknolojisi kullanılarak geliştirdi. Hiçbir kanlı savaşlar vardır ve bu bulmacalar çeşitli çözümünde onların vakit geçirmek istiyorum oyuncular için tasarlanmıştır. Sadece cihazınıza Çocuk Tangram yüklemek ve bu büyüleyici oyunun orijinal komut tadını çıkarın. Onların cihaza kurmak istemiyorsanız, çevrimiçi web sitemizde oynayabilirsiniz. Sadece tarayıcınızda açın ve başlayın.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more