Yer imleri

kafasız

Oyunu HeadLess

kafasız

HeadLess

Bugün size yeni bir orijinal oyun oldukça başsız sunmak istiyorum. Bu oldukça karanlık bir dünya yaratabilir ve ilginç bir hikayesi dönmeye, bir oyuncak yarattı şirket senaristler. Arka plan oldukça ilginç. Bu dünyada gizem büyüdü ve orman çiftliğinde kaybolmak Tom adında bir hindi, yaşadı. O tasasız ve mutlu her güneşli gün yaşadı, ama bir gün bükülmüş bizim kahraman emlak sahibi ve başını kesti. Ama bir şey yanlış gitti ve bizim kahraman masal moda çeşit hayatta başardı. Ve şimdi başını tutarak, o zaman aralığını çalıştırmak için geri kafa zaman yeteneğine sahiptir büyülü kaynağına topuğuna aldı. Ama yol o kadar kolay olmayacak. Eğer atlamak ya da etrafında koşmak zorunda tehlikeler ve tuzaklar çeşitli bir sürü bekleyen yolun göre. Bizim kahraman onları kendini bulursa Sonuçta, nihayet ölür. Biz kan torbaları rastlamak yol boyunca, biz ölecek bizim kahraman bir şerit aşağı slayt olacak çünkü eğer, sağlığını korumak olacağını onları toplamak gerekir. karmaşıklık her düzeyde yalnızca doğru planı çalıştırmak böylece artırmak ve bizim kahraman yardımcı olacaktır maharet harikalar gösterecek olan
oyuncuların herhangi bir işletim sistemi ve dünyadaki şu anda var olan herhangi bir devayse üzerinde oynamanıza izin veriyor HTML5 platformunda geliştirilen oyun başsız. Onların cihaza başsız indirebilir veya ya tarayıcınızda açılan sitemizde oynayabilirsiniz. Biz oyun Başsız anında gecikme eminiz ve hayatta kalmak için heyecan verici bir yarış içinde fazla bir saat geçirecekler.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more