Yer imleri

Zor Gezi

Oyunu Tricky Trip

Zor Gezi

Tricky Trip

Dağlar - dağ geçitlerinde geçmek için çalışıyoruz insanlar olarak onları bekleyen kaç tehlike. karar herhangi bir kişi tehlikeleri bir sürü için bir bekleme olmak. Bugün, arabasını bizim ana karakteri ile oyunu Tricky Yolculuk, biz dağ yoluyla seyahat edecek. Bizim görevimiz sona başlangıç ​​noktasından karakterimizi eşlik ve onu tüm tehlikeleri önlemek için. Yani, biz ekran makinede olacak. Sen başarısızlık bir sürü giderken içinden götürmek gerekiyor. Bu nedenle, bu çıkıntıların çok sayıda parçaya ayrılacaktır. Eğer cihazı kaldırma çeşit kullanarak olacak birinden diğerine ne olsun istiyorum. Ekranda fare tıklayarak, onun çizginin dışına taradığı nasıl göreceksiniz. En kısa sürede size fare düğmesini bırakın gibi sertleşme ve çıkıntıları birbirine düşen. Senin görevin bu hat birbirine tezgahları bağlı olurdu böylece göz kestirimi her şeyi hesaplamak için yardımcı olmaktır, ve hiçbir durumda daha fazla ya da daha az ihtiyaç daha oldu. o uçuruma araba kazasında olur ve eğer Sonuçta, bizim kahraman ölecek. Yani adım adım tüm yerleri almak ve puan kazanacağım
Oyunu Tricky Yolculuk oldukça ilginç ve size zaman eğlenceli geçirmek yardımcı olacaktır. Web sitemizde Zor Trip açılması, bizim kahraman maceralar birlikte tadını çıkarabilirsiniz.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more