Yer imleri

Ninja Bacon

Oyunu Ninja Bacon

Ninja Bacon

Ninja Bacon

Bize Ninja Bacon yeni bir heyecan verici bir oyun dokunma lider oyun geliştiricileri biridir önce. İçinde biz ninja sanat harika dünyasına dalış. Bu kez, bilim adamları çok uzun bir zaman ortaya çıktı ve çok güçlü savaşçılar ve gölgelerde"yürüyüş"casuslar pişirilir. Bu tüm akıllı hayvanlar canlı bir paralel evren için geçerli olmadığını ve hayal edin. Bizim kahraman domuz Bacon. O bütün tükürmek hayatı tüm kırgınlıklar ve zorbalık, ve bir gün ilk yarısı o kendileri için ayağa olacağını mücadele öğrenmek amacıyla gizli bir emirle gitti. Eğitim sırasında, o onun başkalarına öğretmek için çağrıda fark, ve bunu öğrenmek bile zor hale geldi. Aradan yıllar geçti ve şimdi bizim kahraman usta unvanı için sınavı geçmek gerekir. Bizim kahraman tuzaklar çeşitli dolu tapınakta bir engel ders geçmesi. Senin görevin bu ona yardım etmektir. Düzgün engellerin yerini değerlendirmek ve rotayı oluşturmak. Şarj süresi oranına dikkat edin ve o geçerken size yardımcı olacaktır. Kontroller çok basit ve fare ile yapılır
Oyun Ninja Bacon oldukça komik oyun, güzel grafikler ve basit ama müthiş bir müzik vardır. Tüm bu unutulmaz bir atmosferde sizi içine ve tam oyun Ninja Bacon keyfini çıkarmanızı sağlar olacaktır. Geliştirdik yazarların benzersiz dünyasına yaptığı telefon, tablet veya bilgisayar ve dalış daha hızlı indir oyunu Ninja Bacon. Internet üzerinde doğrudan oynamak da mümkün. Sadece sitede asgari kayıt gidin, ya da sosyal ağ hesapları herhangi oturum açın. Sonra oyuna davet ve başkalarının başarılarını görebilirsiniz. Oyun ve eğlence zevk.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more