Yer imleri

Başparmak vs başparmak

Oyunu Thumb vs thumb

Başparmak vs başparmak

Thumb vs thumb

Bugün size başparmak vs oldukça özgün ve eğlenceli bir oyun Thumb sunmak istiyorum. ilk yerleşimciler Texas vahşi açık alanlarda yaşadığı ve bölgede yaşayan vahşi Kızılderili kabileleri ile karşı karşıya Wild West, gün içinde size hızlı ileri biz de. Bazen farklı kültürlere sahip insanlarla ve çeşitli çatışmalar arasındaki anlaşmazlıkları ortaya çıktı. sık sık
Bu durumlar çatışmayı ve savaşı çözüldü. Ama bir gün, birisi bu anlaşmazlıklar insanların beceri ve azim göstermek hangi oyunun bir çeşit kullanarak kan dökmeden çözülebileceğini ile geldi. Şimdi oyunun kurallarını anlatmaya çalışacağız. Bizden önce iki bölüme ayrılmıştır bir tablodur. Oyuncular masaya elini koydu. düğmenin merkezinde hangi oyuncuların böylece puan kazanıyor, başparmak biçmek ve tutmak için konumlandırılmış gerekecektir. vurgulamak düşman çok düğmeye seni itti eğer, hızlı parmak aşmak gerekir ve tekrar basın olmasıdır. Böylece düğmeye yakalama. Kazanılan zaman yuvarlak kadranlı daha fazla puan için ayrılan yuvarlak bir. Sizin zafer sadece çeviklik ve reaksiyon hızına bağlıdır. başparmak vs oyun Thumb oldukça neşeli ve değil her zamanki arsa ve iyi çizilmiş grafik. mutlu beceri oyunu seven bütün oynamaya vakit geçirmek için. başparmak vs Açık Başparmak ve bizimle eğlenin.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more