Yer imleri

Canavarı Yakala

Oyunu Catch The Monster

Canavarı Yakala

Catch The Monster

Okyanus - denizin derinliklerinde gizli kaç ilginç ve gizemli. dünyanın birçok halklar, su altında yaşayan değişik deniz canavarları ile ilgili birçok efsane vardır. Ve canavarlar, o ve onlar av karakterler varsa. Bugün, oyun bir erkekle Pete ile tanışmış oldular canavar yakalamak. O bizim modern dünyada yaşayan ve çocukluk deniz canavarları efsanelerin düşkündü. Büyüdükçe zaman geminin kaptanı oldu ve o bir maceraya atılmak için karar nasıl. o küçük ada görülen anlaşılmaz varlıklar yakın dere birinde bu konuda duyduktan sonra. Bizim kahramanların adaya yelken birçok veri örnekleri varlıkları yakalamak için denemeye karar verdi. Sen ve ben bu balıkçılık ona yardımcı olabilir. biz vasıtasıyla demir bakınız yukarıdaki hangi balıkçılık meydana gelecektir. Denizin derinliklerinde aşağı deniz canlılarının çeşitli yüzer. Eğer olacak göreceğiniz gibi çapa bir sarkaç gibi sallanmaya. Ekranda tıklayın armatürün ve canavar hareket yörüngesini hesaplamak gerekir. Sonra çapa iner ve her şeyi doğru yaptığınız takdirde, size canavar yakalamak ve yukarı çeker. Yani canavarlar ve kazanç puan yakalayacak
Oyunu Monster ilginç bir hikayesi vardır ve biz bunu oynarken eğlenceli vakit geçirmek eminiz yakalayın. Ayrıca yarışma bir daha kelime canavar bir türlü sağlayabilir. Basitçe sizinle oynamak için arkadaşlarınızı davet edin. Açık Yakalamak sitemizde Canavar ve deniz canavarları en iyi avcısı olduğunu herkese göstermek.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more