Yer imleri

ISS Yerleştirme Simülatörü

Oyunu ISS Docking Simulator

ISS Yerleştirme Simülatörü

ISS Docking Simulator

Çevrimiçi yerleştirme simülatörü, NASA astronotları tarafından SpaceX Dragon 2'yi Uluslararası Uzay İstasyonuna manuel olarak yönlendirmek için kullanılan gerçek kontrol arayüzünü tanıtacaktır. Arayüzün ortasındaki tüm yeşil sayılar 0,2'nin altında olduğunda başarılı yerleştirme dikkate alınır. Sabırlı olun, çünkü uzaydaki hareket hızı Dünya'daki hareket hızından çok daha düşüktür. ISS Docking Simulator nasıl kullanılır:
1. Yeşil sayılar, hizalama için gerçekleştirilmesi gereken düzeltmelerdir. 2. Uzunlamasına, dikey ve yanal ekseni ayarlamak için sağdaki joystick düğmelerini kullanarak başlayın. Yanaşmaya uygun şekilde hazırlanmalısınız. 3. Ardından, ISS'ye göre konumunuzu değiştirmek için soldaki joystick'i kullanın. Yukarı, aşağı, sol ve sağ düğmelerini kullanın. 4. Hassasiyet anahtarları her joystick'in ortasında bulunur. Varsayılan olarak hassasiyet düşüktür. ISS yakınında ani hareketler yapmamaya çalışın. beş. Hedefiniz, bağlantı istasyonunun üzerine yerleştirilmiş bir Yeşil Elmas. Yerleştirmeye başlamak için ortalanmalıdır. 6. Mavi sayılar hareket ettiğiniz veya döndüğünüz hızdır. ISS'ye göre hızınız sağ altta, aynı zamanda mavi. 7. Hızı -0'ın altında tutun. Uluslararası İstasyona uzaklığınız 5 metrenin altında olduğunda 2 m / s. Çok hızlı hareket ederseniz, istasyona çarpma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. İyi şanslar, astronot!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more