Yer imleri

Krallık Yaratıcı

Oyunu Kingdom Creator

Krallık Yaratıcı

Kingdom Creator

Magee - gizemli mistik güçleri sahip insanlar. onların arzularına göre yeni yaratıklar dünya görünebilir, patlayan volkanlar, ormanlar büyür. Onlar iyi ve kötü hem de yönlendirilebilir büyük bir güce sahiptir. Hiç böyle bir yeteneğim var istedi mi? Bugün oyununda Krallık Creator, biz insanların maden hayat yaşamış olan iyilik krallık kurmak ve her gün zevk için tüm onun hediye ve yeteneklerini kullanmak isteyen bir büyücü yaratıcısı olmak sunmak istiyoruz. Senden önce ekranda Nehri kıyısındaki güzel bir çayır olacaktır. Sen kale ve diğer binaların üzerine yerleştirmeniz gerekir. Eğer eylemlerin belirli sorumlu her kime simgeleri ile bir kontrol paneli göreceksiniz görebilirsiniz. üzerine tıklayarak arka plan, hava, kale görünümü ve çok daha fazlası değiştirebilirsiniz. İşte zaten tüm yaratıcının zevkinize ve yetenek bağlıdır. Yani arkanıza yaslanın ve kendi tarihlerini kendileri yaparlar
Oyun Krallık Creator oldukça ilginç ve heyecan verici. Web sitemizde Krallık Creator Açılış harika zaman geçireceksiniz ve tüm yeteneklerini tasarımcı ve yaratıcısı gerçekleştirmek mümkün olacak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more