Yer imleri

Jetpack Santa

Oyunu Jetpack Santa

Jetpack Santa

Jetpack Santa

Yeni Yıl - tüm dünyada kutlanan bir aile tatili. Sonuçta, masada bu kez akraba ve arkadaş olacak, onlar bu tatil kutlamak, ve tabii ki birbirlerine hediyeler vermek. Ve herkes mucizeler ve geceleri evin içine nüfuz eder ve küçük çocuklar için hediyeler bırakır dede Santa Claus, inanır. Ama birkaç kişi Santa önceden bu güne hazırlanıyor biliyorum. Bizim kahraman yardımcı olacağız oyununda Jetpack Santa Bugün tatil için hazırlamak. ana görevi elfler Santa ev oyuncak fabrikasında onları taşıyan kaybolan hediyeleri toplamak için. Şimdi iyi huylu ihtiyaç hızla Yılbaşı kısa bir süre sonra bunları toplamak için ve çocuklar için hediyeler doğurmak gerekiyor. Elfler Santa jetpack inşa ve şimdi o hızla uçmak ve hediyeleri toplamak mümkün olacak. Ama yolda o tuzakları ve tehlikeleri çeşitli rastlamak olacak ve çökme olmaz çevrelerindeki uçmak gerekir ve bizim kahraman öldürüldü. Fareyi kullanarak olacak uçuş yönetin. Çocuklar böylece onları bekliyor, çünkü birçok hediyeler toplamak
Oyun Jetpack Santa mükemmel arsa ve renkli grafikler düşünülmüş. Bütün bu anında bu oyunda ilgi çekmek bir atmosfer yaratır. Noel Baba ile inanılmaz maceranın içine sitemizde ve dalış Açık Jetpack Santa.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more