Yer imleri

Tam Daldırma

Oyunu Full Inmersion

Tam Daldırma

Full Inmersion

Kaç denizlerin ve okyanusların derinliklerinde gizli sırları. Kaç denizin derinliğine dayanan farklı antik eserler ve hazineleri. Birçok cesur dalgıçların ve dalgıçlar ilginç bir şey olduğunu bulmak için suya giren inerler. Bugün, oyun Tam Yoğun sen ve araştırmacı olarak hareket ederler. Sizinle oturup batık bathyscaphe başlayacaktır. Efsaneye göre, deniz dibi sayısız hazineleri üzerinde yer vardır. Ama bir kez İkinci Dünya Savaşı sırasında askeri eylemleri ve mayınlar ile mayınları tüm sualtı alan vardı. Bu yüzden oldukça tehlikeli ve heyecan verici bir macera bekliyor. Dikkatle ekrana bakmak. Görme madenleri hemen onlar patlayabilir diye, onu içine aday olmayacağını her şeyi yapmak. Her patlama senin bathyscaphe zarar verir. Ve yolculuğun bitiş noktasına ulaşmak, ama sadece ölmek olmadığını ortaya çıkabilir
Oyunu Tam Inmersion iyi düşünülmüş arsa ve güzel grafikler ile oldukça etkileyici. Web sitemizde Tam Immersion açılması su altında denizaltıya yolculuk zaman harcamak serin.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more