Yer imleri

Forge of Empires

Oyunu Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - ilkel toplumdan modern zamanlara. Forge of Empires oyunu, içindeki oyuncunun insanlığın gelişiminin ve Taş Devrinden günümüze bilimsel başarıların tüm aşamalarından geçmesi açısından benzersizdir. Bu proje dünya çapında 20 milyondan fazla oyuncunun dikkatini çekti, bu nedenle kullanıcı oyun dünyasının çöl genişliklerinde yalnız kalmak zorunda kalmayacak. Forge of Empires'da oyun sadece birkaç kişinin yaşadığı küçük bir köyle başlar. Oyuncu, yeni teknolojileri keşfederek, bilim ve kültürü geliştirerek, büyük bir nüfusa, üst düzey endüstrilere ve güçlü bir orduya sahip büyük ve güçlü bir devlet kurabilir. Bu proje, toprakların akıllı hükümeti ve olağanüstü askeri başarılar olmadan sonuç elde etmenin imkansız olduğu askeri-ekonomik bir stratejidir. Forge of Empires - özellikler. Forge of Empires projesini ancak önceden kayıt olduktan sonra oynayabilirsiniz. Formu doldurmak fazla zaman almaz, uygun alana geçerli bir e-posta adresi girmeniz ve bir şifre bulmanız gerekir. Bu formalite, tekrar tekrar giren oyuncunun tüm başarılar, kaynaklar ve arkadaşlarla profiline girebilmesi için gereklidir. Kullanıcının yeni dünyasında, Ragu Silvertong adlı bir danışman kullanıcıyla buluşacak, ilk aşamada oyunun karmaşıklıklarını anlamaya yardımcı olacak. Daha sonra, diğer danışmanlar ortaya çıkacak - mimar, binaların ve üretimin nasıl inşa edileceğini, araştırmacıya nasıl araştırma yapılacağını, askeri eğitmen orduyu nasıl eğiteceğini ve bir kampanyaya devam edeceğini öğretecek. Başarılı bir ekonomik sistem kurmak için kaynak çıkarmak, üretim yapmak ve mal üretmek ve vergi toplamak gerekir. Bunu yapmak için binalar inşa etmeniz gerekir:
• Konutlar, vergi ödeyen ve hazineye para getiren şehir sakinlerinin sayısını arttırır. • Üretim tesisleri kaynakları çıkarmanızı sağlar;
• Hammaddeden endüstriyel üretim çeşitli ürünler üretir, çeşitli endüstriler için malzemeler kıtanın farklı bölgelerinde bulunabilir;
• Askeri binalar asker toplamanızı ve eğitmenizi sağlar. • Kent için kamu binaları ve dekoratif süslemeler sakinleri memnun eder ve mutluluk seviyelerini arttırır. Mutlu bir nüfus mutlu bir şekilde vergi öder ve devletin iyiliği için çalışır. Güzel ve mutlu bir şehir kesinlikle iyidir, ancak gelişmek için yeni binalar için bir yere ihtiyacınız vardır, bu yüzden bölgeyi genişletmeden ve komşuları yakalamadan işe yaramaz. İlk olarak, oyuncu komşu toprakların keşif operasyonlarını gerçekleştirmeli ve sonra oraya asker göndermelidir. Sadece yeni topraklara katılarak imparatorluğunun sınırlarını genişletebilirsin. FOE TV'de çeşitli asker türleri vardır, bir oyuncu zaman içinde hareket ettikçe ve devletin bilimsel tabanı geliştikçe ortaya çıkarlar. Ordu aşağıdaki tiplere ayrılmıştır:
• Hızlı askerler - çok uzaklaşıyor, ancak zırh zayıf;
• Hafif birlikler - hızlı, güçlü;
• Ağır birlikler - düşmana karşı koyamayacakları takdirde yavaş ama iyi korunan;
• Oklar - uzaktan mükemmel şekilde saldırır, ancak yakın dövüşe dayanamaz;
• Kamyoncular - yalnızca uzun mesafeli savaşlar, tüm savaş alanını vurabilir. Kullanıcı birlikleri ve savaşın gidişatını kontrol eden FOE oyunu. Bu düşmanla savaşa girmenin daha iyi olduğu ve memleketini korumak için bırakılması gereken askerin dağıtılması mümkündür. Savaşın kendisi mermi şeklinde gerçekleşir, adım adım, kullanıcı askerlerini kendi başına hareket ettirir ve onları saldırıya gönderir. Oyunda Lonca'da savaşabileceğiniz, takas edebileceğiniz veya birleşebileceğiniz komşular var.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more