Yer imleri

Ginseng Bebek

Oyunu Ginseng Baby

Ginseng Bebek

Ginseng Baby

Alfred - iyi eski sihirbaz kez büyük bir şehirde yaşıyordu. Ama zamanla, tüm yaygara o yorgun ve o uzakta şehirlerden taşımak ve kırsal kesimde yaşayan karar verdi. Yani o insanlardan uzak küçük bir ev satın aldı. o doğa yorulmaz oldu ve o boşta duramıyordu Ama, o zaman ginseng bitki köklerine karar verdi. Bunun için, o alanı çitle çevrili ve onun tohumu ektim. Şimdi yalnızca fide ortaya çıkması için beklemek zorunda. Oyun Ginseng Bebeğim ve zaten büyüdü hangi meyvelerin toplanması için bizim sihirbaz yardımcı olacaktır. görüneceği hangi bir delik tarla, daha sonra ekranda bizden önce meyve kaybolur. Sen delikten dışarı çekin meyve olarak en kısa sürede gerekir. Eğer fetus üzerine tıklayarak ve üstüne çekerek olmak, bu olacak yapıyor. Eğer zamanınız yoksa her dakika artacak topraktan görünür ve meyve sayısı kaybetmek çünkü en önemli şey, hızlı bir şekilde tüm bu yapmak
Oyun Ginseng Bebek oldukça heyecan verici ve size çeviklik ve tabii ki reaksiyon hızını geliştirmek. Eğer eğlenmek sitemizde Ginseng Bebek Açılış ve en önemlisi ilginç bu oyun için vakit geçirmek için.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more